Om os

Hvem er Salud Verde Costa del Sol S.L.

 

Salud Verde Costa del Sol S.L er en spansk virksomhed der består af Mette Clement Skødsbæk, som er indehaver af selskabet.

Derudover er der ansat en revisor, der står for alt der omhandler oplysninger til skat og moms, og sørger for udarbejdelse af selvskabets regnskab.

 

 

Hvad vil Salud Verde Costa del Sol S.L.

 

Efter at min mand Jan, havde udviklet hans fantastiske lotion og haft en masse problemer med det danske lovgivningssystem inden for handicap-og job området, samt længere tids stress, forårsaget af det danske system , måtte han af helbredsmæssige årsager trække sig tilbage og søge sin førtidspension.

 

På grund af brugernes positive erfaring med Jan's lotion, havde jeg svært ved at acceptere at den ikke fik lov til at leve videre, og Jan gav mig opskrift og tilladelse til at sætte en produktion igang.

Lotionen's og vores videre liv blev derfor i Spanien. 

 

Salud Verde Costa del Sol S.L og min vision er at give hele verdens befolkning mulighed for et problemfrit liv ved brug af  bla. denne naturlige og effektive lotion,

Jeg er også global distributør for Prife og deres Frekvens blæser iTeraCare hvor vi er en del af et enormt netværk, her følger jeg op på kunder, som har købt en iTeraCare af os, ligesom jeg står for bestilling og levering af den. Jeg er med dig hele vejen og sender mail med en masse info efter købet, jeg guider dig til brug så længe du har brug for det. Vil du høre mere om Frekvens behandling og iTeraCare så send en mail til mig. mette@takeachoice.com Min internationelle Prife hjemmeside med iTeraCare finder du her.

 

Når det så er sagt, ved jeg godt det er en vision, jeg ikke formår. Men en realistisk mission er at hjælpe så mange som muligt, med et bedre liv ved hjælp af lotionen og iTeraCare og dermed kan jeg give mit bidrag til en højere livskvalitet hos kunderne.

 

Jeg har altid arbejdet i sundhedssektoren i Danmark, og jeg har haft klinik, hvor jeg arbejdede med alternative behandlinger. 

 

Så min mission er at hjælpe til en bedre livskvalitet, og det gør jeg nu via Lotion og iTeraCare

 

For mig er tillid grundstenen, til at hjælpe med at forbedre kunders livskvalitet. Og jeg vil gøre mit allerbedste for at skabe denne grundsten.

 

Derfor har jeg kun produkter jeg kan stå inde for, altså produkter der er testet, og som løbende bliver kvalitetstestet, og som er produkter jeg selv indtager og benytter

 

På fanebladet "Information" under lotion, kan du læse historien om Jan's Multilotion