Historien bag Jans Multilotion no 1

                                                                                   Historien bag Jan's Multilotion       

 

Jan har været en del af kampen for (medicinsk) cannabis igennem flere år i Danmark.

Han er selv bruger af det grundet Sclerose, og har været igennem de lægeordinerede præparater som der tilbydes. Disse præparater har ingen virkning på Jan, han mærkede kun bivirkninger. Derfor valgte han at kriminalisere sig, og købe cannabis, på det sorte marked. Jan indtager cannabis via joint, og det virker smertestillende og spasmedæmpende, hvilket giver ham en livskvalitet, som ingen lægeordinerede præparater har kunne tilbyde. Hverken med eller uden cannabis.

 

Jan er som person en "Ole opfinder" og kan lide at udvikle. Han fik ideen om at en lotion som bliver tilført cannabis, måtte være ideel, eftersom huden er kroppens største organ, og at en sådan lotion ville kunne benyttes lokalt, og ved akutte opståede problemer.

Jans udfordringer er smerter, spasmer og muskelspændninger, og det var disse udfordringer der som udgangspunkt gjorde ham nysgerrig på, hvordan en lotion ville kunne gøre en forskel. Han gik igang med at studere, hvilke naturprodukter der ville kunne gøre en forskel, for de udfordringer som han har. Efter nogle forsøg med forskellige naturprodukter og test på andre med samme udfordringer, endte det ud med Jans Multilotion nr 1. Det har siden vist sig, at lotionen kan lindre og gøre en stor forskel, for udfordringer som Jan ikke havde i tankerne, da han studerede de mange forskellige naturprodukter, og sammensætningen af disse. Derfor valgte vi at sætte en produktion igang, så andre også kunne få glæde og lindring af lotionen. Og begejstringen er stor hos brugerne. Mange ting er sket siden da, vi er flyttet til Spanien, af forskellige årsager, Mette har etableret Firma, og fået godkendt dette firma til produktion og salg af Jans Multilotion nr 1 samt 2 og andre natur- samt CBD produkter.

Jan er gået på pension og nyder det Spanske klima.