Brugernes erfaringer

Vi håber at brugerne vil dele deres erfaringer med brug af Lotion samt CBD, ved at kommentere dette blog indlæg

Oprettet d. under Brugernes erfaringer


Kommentar(er) 7

 • mette
  mette

  Jeg har haft smerter og dårlig nattesøvn i flere år jeg var ked af de piller min læge gav mig, da jeg synes jeg var en zoombie. Jeg læste om mette på facebook, og skrev til hende, og spurgte om hun kunne hjælpe mig. jeg synes at det er dejligt at mette forstår mig, og hun er god til at forklare mig tingene. Jeg købte 20 procent cbd dråber og cannabis rødvin jeg tager dråber 2 gange om dagen og et halvt glas rødvin til min sovetid. nu kan jeg sove 6-7 timer i træk og jeg kan gå lange ture og har meget energi mine smerter er stort set væk i min ryg og fødder. men jeg vil bestille lotion næste gang jeg bestiller vin og dråber, så vil jeg bruge lotion til mine finger som gør ondt når jeg skal strikke hilsen en meget glad kunde mette

  Svar

 • Ann Lauridsen
  Ann Lauridsen

  Er sclerosepatient og startede med at købe no 1 Pøvede også no 2..købte no 2 Prøvede no 3..købte no 3 Det er alle fantastiske lotions, som jeg aldrig mere vil være foruden. De hjælper på muskelsmerter, menstruationssmerter, spasmer, gigt, nervesmerter, kramper, hovedpine, mavesmerter, hæmorider , stopper mindre blødninger, hudlidelse rosacea, tør hud (det er fugtighedslotion til ansigtet og kroppen.) Og meget andet 😊

  Svar

 • Tine
  Tine

  Hej Mette Mine erfaringer med dine produkter er dette: Jeg tager 4 dråber 10% cbd olie 2 gange om dagen som hjælper rigtigt godt på mine Fibromyalgi smerter Om eftermiddagen når jeg bliver træt og uoplagt tager et stykke chokolade, den mørke med cbd i. Den giver mig energi så jeg kan klare resten af dagen uden at \" gå rundt i en osteklokke\" Jeg er så glad for at blive hjulpet og forstået af dig Knus fra Tine

  Svar

 • Søren
  Søren

  Hej TAKEACHOICE Jeg synes at I skal vide, at Vores familie ikke kan undvære jeres lotions. Vi bruger alle 3 slags, imod myggestik, slidgigt i min kones skulder, hudafskrabninger på børnene og så har vi lige fundet ud af at nr 3 er meget effektiv på min psoriasis som jeg har på albuerne og fødderne. Med Venlig Hilsen familien Schøder

  Svar

 • Charlotte Larsen
  Charlotte Larsen

  Jeg hørte om TAKEACHOICE igennem en kollega. Jeg kontaktede Mette, da jeg er helt ny inden for CBD. Mette er utrolig omsorgsfuld, og meget lyttende, og jeg blev straks helt tryg. Jeg lider af kroniske smerter grundet leddegigt, og sover derfor rigtigt dårligt, og jeg er meget begrænset i min hverdag pga smerter, særligt i fødder og ryg. Mette anbefalede mig Jans multilotion 2, og evt. supplere med CBD olie. Jeg valgte at følge hendes råd. Jeg har fået det så meget bedre, og bruger 10% olie og Lotion 2 følger med mig overalt.

  Svar

 • Dorthe
  Dorthe

  Hejsa 😊 Jeg vil lige dele min erfaring med cremen. Jeg har for en del år siden, pga mit arbejde været i en magtanvendelse, hvor jeg kom til skade. Jeg har efterfølgende fået 2 ryg operationer, slidgigt og en ny hofte. En skrue i ryggen er knækket og da den ikke kan fjernes , giver den mig konstante smerter, uro i benene , følsom overfor kulde, svært ved at falde til ro, sover ikke så godt osv..... Jeg har prøvet rigtig mange ting, noget har hjulpet bla aku/zoneterapi og massage . Men aldrig har jeg prøvet noget som har hjulpet med 100% og med øjeblikkelig virkning som Jan creme nummer 2. Jeg kan køre bil og endda i et par timer , ingen absolut ingen uro i benene om natten ( det er simpelthen fantastisk ) . Mhs til ryggen tager cremen toppen af mine smerter. Det betyder , at jeg ikke mere tager morfin lignende præparater men kun ibumetin og selv det, bliver mindre efterhånden. Før gik jeg ingen steder uden min medicin , - nu går jeg absolut ingen steder uden min creme🙏🏼🙏🏼🙏🏼 Min mands histore 😊 Han har haft acille scene problemer i 11 år. Fået sprøjtet binyrebarkhormon ind nogle gange og da det ikke hjalp , fik han for et par år siden en operation, det hjalp men havde stadig ondt når han gik for langt og løb. Han gik så igang med Jan creme nummer 1 i August måned sidste år. Præcis 6 uger efter han startede,- kunne han mærke en markant bedring. Han kunne gå en tur uden det gjorde ondt og nu løber han 1 til 2 gange om ugen fra 5-11 kilometer uden problemer. Min mand smører sig morgen og aften. Jeg gør det hver 4 -6 time. God aften til Jer 😊🙏🏼

  Svar

 • Kenneth
  Kenneth

  Lotion no 1: Anvendelse: Smører jeg på området, hvor jeg har haft helvedsild og har nervesmerter. Området er højre side af mave/bryst og om på ryggen. Jeg kan ikke selv nå ryggen men det er som om der også kommer ro der, når jeg har smurt foran. Dosis: Om morgenen tager jeg 3 pump af flaske og efter påsmøring lader jeg det lufttørre inden jeg tager tøj på. Det giver mig ro i 5-6 timer før mere smertestillende er nødvendigt. Virker efter blot 4-5 min. Kørekort: Det kan bruges ubegrænset. Konsistens: Dejlig og kan minde om tynd solcreme. Nemt at smøre på. Har en urtolig dejlig kølende effekt ved påsmøring. Duft:  Dufter lidt af lavendel og cannabis kan svagt lugtes . men ikke ”afslørende” Lotion no 2: Minder meget om Lotion no 1 men indhold af CBD er noget højere og det kan lugtes. Bedre end Lotion no 1 på min brækkede tå. Lotion no 3: Den er lidt mere tyk i konsistens end de andre og smertestillende effekt er lidt længere tid om at komme. Den smertestillende effekt varer dog  3-4 timer længere. Når den også bruges en times tid før natten sover jeg 1-2 timer længere og drømmer mere.   Mit daglige brug af Lotion og andre CBD produkter tilpasser jeg dagens gøremål. Jeg starter altid dagen med Lotion. Hvis jeg er på arbejde har jeg piller med eller et halvt stykke CBD chokolade (svarer til ca 12 dråber 3% CBD olie – det tager smerter og udsætter min træthed) Hvis jeg er hjemme og uforstyrret kan bruge lotion i løbet af dagen gøres det – ellers tager jeg 4-5 dråber CBD olie (3%) og smerter kontrolleres. Om aftenen bruger jeg lotion på bryst/mave og traume fod. Så mit (Pinex+Ipren) forbrug er nede på 1-2 gange i døgnet i stedet for 4 og jeg tager intet, der påvirker min evne til egen forflytninger, hjerneaktivitet eller bilkørsel.

  Svar

Skriv din kommentar