Brugernes erfaringer

Vi håber at brugerne vil dele deres erfaringer med brug af Lotion samt CBD, ved at kommentere dette blog indlæg

Oprettet d. under Brugernes erfaringer


Kommentar(er) 18

 • Rene Munk
  Rene Munk

  Hej TAKEACHOICE . Jeg vil gerne rose jer højt for jeres super vejledning, I er nogle meget ærlige personer, og ved hvad I snakker om. Jeg henvendte mig til jer fordi jeg i 4 år har lidt af kronisk bihulebetændelse. Jeg vil ikke tage mere medicin fra lægen, og derfor skulle jeg finde alternative løsninger. Jeg skrev til jer og spurgte ind til hvad I kunne anbefale. I var meget ærlige og sagde at I ikke havde erfaring med kronisk bihulebetændelse, men at I havde nogle ideer til hvad der evt ville kunne hjælpe mig. I var super til at beskrive de produkter I mente ville kunne hjælpe mig, og I begrundende det. Hvilket var rigtigt fedt. Det første I nævnte var Sølvvand, og derefter kunne jeg overveje at tage et kosttilskud som ville detoxe min krop, og rense den for alt det skrammel jeg har fyldt den med i gennem så mange år. Jeg valgte begge produkter, da jeres beskrivelser og argumenter var rigtig gode, og jeg var ikke i tvivl om, at jeg kunne stole på jer. her efter 6 uger, mærker jeg en vild forbedring i mine bihuler, og jeg har fået min energi tilbage, på trods af årstiden. Jeg skriver dette, i håb om at andre der bare overvejer at prøve jeres produkter, vil spørge jer, og få det store udbytte af jeres viden og produkter. Jeg ønsker jer en rigtig glædelig jul, og et godt nytår MVH Rene Munk

  Svar

 • Gitte
  Gitte

  Jeg vil gerne dele min erfaring med CBD 5% olie, men ved ikke hvor det er jeg skriver det 😂 Jeg har Ifm overgangsalderen, svedeture prøvet Melbrosia, femiralle, salvie the og rødkløver extrakt uden sønderlig bedring. Har lidt i 3 år med meget kraftige hedeture sådan cirka hver time 😂 Så er jeg begyndt at tage 3 dråber olie morgen og aften og efter en uges tid var der stor bedring i mine hedeture. Jeg fik færre og mindre kraftige. Ændrede så på indtaget og droppede 3 dråber om aftenen, Det var dumt, et par dage efter var alle mine kraftige hedeture tilbage 😢😢 Nu tager jeg igen dråber 2 gange om dagen og har måske 1-3 meget blide hedeture, så det er helt vild effekt olien har og jeg er så glad 😘👍🏻👏😃👌🏻

  Svar

 • Tanja Bruun
  Tanja Bruun

  Jeg har nu taget kosttilskuddet Calmex i ca 6 uger i håb om at den kunne hjælpe mig med mine voldsomme humørsvinginger og hedeture. Og jeg er meget glad for at jeg gav den en chance, jeg mærker tydeligt forskel i mit humør , jeg er ikke så opfarende mere, og de triste dage er blevet reduceret. Mine hedeture er også reduceret, de er der stadig, lige voldsomt, men jeg har færrere af dem. Så jeg fortsætter helt sikkert med dem. Med venlige hilsner Tanja

  Svar

 • Kirsten Nielsen
  Kirsten Nielsen

  Jeg vil gerne dele mine erfaringer, i håb om at andre kan drage nytte af dem. Jeg lider af social angst og har samtidig en skæv ryg, som gør at jeg har mange smerter, i ryg, hofter og ben. Jeg hørte om TAKEACHOICE igennem min nabos datter, som sagde til mig at jeg skulle kontakte Mette fra TAKEACHOICE, da hun selv køber produkter der. Det har jeg ikke fortrudt. Hold da op en service, og Mette er så imødekommende og forståelig. Man kan virkelig mærke at hun brænder for at hjælpe andre. Hun var med mig i opstarten dagligt med vejledning, og omsorg om hvordan jeg havde det. Og stadig her efter 1.5 måned , spørger hun mig hvordan det går. Jeg tager 10% CBD dagligt, som har gjort en kæmpe forskel på min angst. Jeg mærker en ro i mit hoved , i mit tankemylder , og mine smerter er reduceret til under det halve. Jeg bruger også Lotion nr 2 , og den er så god, Jeg håber at andre som bare overvejer at søge hjælp hos Mette, vil gøre det. Tak Med kærlige hilsner fra Kirsten fra Esbjerg

  Svar

 • Lisa Bahn
  Lisa Bahn

  Hejsa 😊 Jeg bruger Jan`s multi lotion nr 2 og 3 Jeg bruger lotion 2 til mine smerter ca 3 x om dagen og de har reduceret mine smerter rigtig meget. Det er virkelig fantastisk da jeg normalt tager morfin for smerter og det tager jeg stort set aldrig mere. Jeg har en diskus og nervesmerter, et piskesmæld og en masse småskavanker. 😊 Derudover bruger jeg lotion 3 til mine arvæv og udslæt, det er virkelig utroligt hvordan den nærmest har halveret mit arvæv efter operation 👏👏 Og i det hele taget er super god som bodylotion. Så tusind tak fordi i har lavet de fantastiske cremer. 😊❤️🙏 Knuz fra Lisa

  Svar

 • Merete Andersen
  Merete Andersen

  Hejsa Selv jeg, vil give mit besyv med Gennem flere år har jeg haft en hudlidelse i mit ansigt, man ikke har kunne finde ud af hvad har været. Jeg er blevet opereret to gange hvor man har fjernet enorme bylder og hvor arrene efterfølgende har præget mit udseende enormt. Jeg har brugt alt fra de helt billige cremer i Rema100 til de helt vildt dyre i Matas, Jeg har lyttet til gode råd og ændret kost, brugt alo vera plante ekstrakt, fået medicin hvor det eneste der skete var at jeg fik alle bivirkninger, været på enormt skrappe pille-kure og INTET, som i overhovedet intet, har hjulpet. Sidste søndag, var jeg og besøge mit lille nyfødte barnebarn (Mit første :-) og da vi skal tage derfra siger min søn og svigerdatter: Hey Mamma, vent lidt, jeg har en creme du skal prøve. -Åh nej, tænker jeg, ikke nu igen, der er alligevel ikke noget der virker :-( Jeg får cremen, bruger den flittigt, for det bør man jo gøre. Og vupti, det virker sq! I flere år har jeg prøvet alverden, grædt og lidt, og pludselig får jeg en creme mine børn/svigerbørn har haft med hjem fra spanien i den tid de boede der. Snart 2 uger er gået - Og der er MÆRKBAR forandring. Kløen er væk. rødmen er væk, i underhuden havde jeg 4 store talgkirtler, der nu er reduceret til en, arret på min højre kind har ikke villet lukke, selv det er snart usynligt, små hul-ar er lige straks helt væk. Tak, siger jeg, af hjertet tak! Jeg endte i en ond cirkel, jeg dækkede min hud med et tykt lag pudder for at skjule mit ødelagte ansigt, I dag, smører jeg et meget tyndt lag olie på - og så er jeg ellers klar til at gribe dagen :-)

  Svar

 • Christian Bech
  Christian Bech

  Hej Takeachoice Tak fordi I har hjulpet mig med at finde rundt i den jungle som cbd er. Jeg er så glad for min 20% cbd, som hjælper mig på mine rygsmerter, som jeg har pga en arbejdsulykke hvor jeg faldt ned fra et stillads. Jeg har i dag modtaget lotion nr 2, og hold da op hvor den er effektiv. Den tager mine smerter inden for 10 minutter, i mine fodled og min nakke. Og rigitgt fedt med super god vejledning og meget hurtig levering. 10 stjerner herfra Venlig hilsen Christian

  Svar

 • Lone schmidt
  Lone schmidt

  Helt faktisk lotion nr 2, havde mange meget stærke skuldre smerter, og ingen tid til læge besøg, (selvstændig), Allerede efter første dag var der væsentlig bedring, og blev på 2 døgn smertefri, bruger nu lotion dagligt bæot for at holde skuldren i top form...

  Svar

 • Susanne Hertz
  Susanne Hertz

  Jeg har piskesmæld og en diskusprolaps i lænden. Jeg bruger fast Jans Multilotion nr 2 til min nakke og skuldre hver morgen og aften. Til min lænd bruger jeg samme lotion, fast hver morgen og i løbet af dagen når den begynder at smerte. Derud over bruger jeg 5 % CBD olie, som jeg tager fast morgen middag og aften, til sovetid. Jeg tager 5 dråber morgen, 5 dråber middag og 2 dråber til natten. Det er rigtigt dejligt at der er rabat når man køber flere olier og også flere lotion. Jeg kan og vil nemlig ikke undvære disse produkter. Jeg anbefaler jer til alle der vil høre om hvorfor jeg har fået det så meget bedre. Tak for jer 💚 Mvh Susanne

  Svar

 • Lars Andersen
  Lars Andersen

  Jeg tager 2 stk CBD kapsler om dagen, 1 om morgenen og 1 om eftermiddagen. Når jeg skal sove tager jeg 2 dråber 5% CBD olie . Dette gør at jeg har fået ro på min stress og tankemylder. Jeg har også meget færrere hovedpiner nu, før havde jeg hovedpine næsten hver dag. Tak for hjælpen. Mvh Lars

  Svar

 • Jytte
  Jytte

  Jeg vil gerne dele mine erfaringer 😊 Jeg har fibromyalgi og slidgigt i min nakke og min lænd. Jeg har været igennem et meget langt forløb med jobcenteret, da jeg ikke kan arbejde på fuld tid længere, grundet mine smerter. Dette forløb på jobcenteret har givet mig stress og til tider angst anfald 😪 Jeg er veninde med Tine, som fortalte mig om TAKEACHOICE, fordi hun selv køber noget der. Jeg skrev til Mette, og spurgte om hun kunne hjælpe mig. Jeg bruger nu, efter lidt forskellige forsøg med produkterne, 10% CBD olie, lotion nr 2 og et halvt glas rødvin til sovetid. Jeg er så glad for at jeg fik kontakt med Mette, fordi hun er meget forstående, og det hele sker i mit tempo. Jeg har hele tiden kunne spørge Mette Hvis jeg var i tvivl om noget , og hun er rigtig god til at forklare hvordan og hvorfor hun anbefalede de pågældende produkter. Jeg har fået meget ro i mit hoved, og mine smerter er væsentligt nedsatte. Rødvinen giver det sidste ro og afslappelse inden jeg skal sove. Og lotionen har jeg altid med mig, den bruger jeg 2-3 gange om dagen på min lænd og i min nakke. 1000 tak Knus fra Jytte

  Svar

 • mette
  mette

  Jeg har haft smerter og dårlig nattesøvn i flere år jeg var ked af de piller min læge gav mig, da jeg synes jeg var en zoombie. Jeg læste om mette på facebook, og skrev til hende, og spurgte om hun kunne hjælpe mig. jeg synes at det er dejligt at mette forstår mig, og hun er god til at forklare mig tingene. Jeg købte 20 procent cbd dråber og cannabis rødvin jeg tager dråber 2 gange om dagen og et halvt glas rødvin til min sovetid. nu kan jeg sove 6-7 timer i træk og jeg kan gå lange ture og har meget energi mine smerter er stort set væk i min ryg og fødder. men jeg vil bestille lotion næste gang jeg bestiller vin og dråber, så vil jeg bruge lotion til mine finger som gør ondt når jeg skal strikke hilsen en meget glad kunde mette

  Svar

 • Ann Lauridsen
  Ann Lauridsen

  Er sclerosepatient og startede med at købe no 1 Pøvede også no 2..købte no 2 Prøvede no 3..købte no 3 Det er alle fantastiske lotions, som jeg aldrig mere vil være foruden. De hjælper på muskelsmerter, menstruationssmerter, spasmer, gigt, nervesmerter, kramper, hovedpine, mavesmerter, hæmorider , stopper mindre blødninger, hudlidelse rosacea, tør hud (det er fugtighedslotion til ansigtet og kroppen.) Og meget andet 😊

  Svar

 • Tine
  Tine

  Hej Mette Mine erfaringer med dine produkter er dette: Jeg tager 4 dråber 10% cbd olie 2 gange om dagen som hjælper rigtigt godt på mine Fibromyalgi smerter Om eftermiddagen når jeg bliver træt og uoplagt tager et stykke chokolade, den mørke med cbd i. Den giver mig energi så jeg kan klare resten af dagen uden at \" gå rundt i en osteklokke\" Jeg er så glad for at blive hjulpet og forstået af dig Knus fra Tine

  Svar

 • Søren
  Søren

  Hej TAKEACHOICE Jeg synes at I skal vide, at Vores familie ikke kan undvære jeres lotions. Vi bruger alle 3 slags, imod myggestik, slidgigt i min kones skulder, hudafskrabninger på børnene og så har vi lige fundet ud af at nr 3 er meget effektiv på min psoriasis som jeg har på albuerne og fødderne. Med Venlig Hilsen familien Schøder

  Svar

 • Charlotte Larsen
  Charlotte Larsen

  Jeg hørte om TAKEACHOICE igennem en kollega. Jeg kontaktede Mette, da jeg er helt ny inden for CBD. Mette er utrolig omsorgsfuld, og meget lyttende, og jeg blev straks helt tryg. Jeg lider af kroniske smerter grundet leddegigt, og sover derfor rigtigt dårligt, og jeg er meget begrænset i min hverdag pga smerter, særligt i fødder og ryg. Mette anbefalede mig Jans multilotion 2, og evt. supplere med CBD olie. Jeg valgte at følge hendes råd. Jeg har fået det så meget bedre, og bruger 10% olie og Lotion 2 følger med mig overalt.

  Svar

 • Dorthe
  Dorthe

  Hejsa 😊 Jeg vil lige dele min erfaring med cremen. Jeg har for en del år siden, pga mit arbejde været i en magtanvendelse, hvor jeg kom til skade. Jeg har efterfølgende fået 2 ryg operationer, slidgigt og en ny hofte. En skrue i ryggen er knækket og da den ikke kan fjernes , giver den mig konstante smerter, uro i benene , følsom overfor kulde, svært ved at falde til ro, sover ikke så godt osv..... Jeg har prøvet rigtig mange ting, noget har hjulpet bla aku/zoneterapi og massage . Men aldrig har jeg prøvet noget som har hjulpet med 100% og med øjeblikkelig virkning som Jan creme nummer 2. Jeg kan køre bil og endda i et par timer , ingen absolut ingen uro i benene om natten ( det er simpelthen fantastisk ) . Mhs til ryggen tager cremen toppen af mine smerter. Det betyder , at jeg ikke mere tager morfin lignende præparater men kun ibumetin og selv det, bliver mindre efterhånden. Før gik jeg ingen steder uden min medicin , - nu går jeg absolut ingen steder uden min creme🙏🏼🙏🏼🙏🏼 Min mands histore 😊 Han har haft acille scene problemer i 11 år. Fået sprøjtet binyrebarkhormon ind nogle gange og da det ikke hjalp , fik han for et par år siden en operation, det hjalp men havde stadig ondt når han gik for langt og løb. Han gik så igang med Jan creme nummer 1 i August måned sidste år. Præcis 6 uger efter han startede,- kunne han mærke en markant bedring. Han kunne gå en tur uden det gjorde ondt og nu løber han 1 til 2 gange om ugen fra 5-11 kilometer uden problemer. Min mand smører sig morgen og aften. Jeg gør det hver 4 -6 time. God aften til Jer 😊🙏🏼

  Svar

 • Kenneth
  Kenneth

  Lotion no 1: Anvendelse: Smører jeg på området, hvor jeg har haft helvedsild og har nervesmerter. Området er højre side af mave/bryst og om på ryggen. Jeg kan ikke selv nå ryggen men det er som om der også kommer ro der, når jeg har smurt foran. Dosis: Om morgenen tager jeg 3 pump af flaske og efter påsmøring lader jeg det lufttørre inden jeg tager tøj på. Det giver mig ro i 5-6 timer før mere smertestillende er nødvendigt. Virker efter blot 4-5 min. Kørekort: Det kan bruges ubegrænset. Konsistens: Dejlig og kan minde om tynd solcreme. Nemt at smøre på. Har en urtolig dejlig kølende effekt ved påsmøring. Duft:  Dufter lidt af lavendel og cannabis kan svagt lugtes . men ikke ”afslørende” Lotion no 2: Minder meget om Lotion no 1 men indhold af CBD er noget højere og det kan lugtes. Bedre end Lotion no 1 på min brækkede tå. Lotion no 3: Den er lidt mere tyk i konsistens end de andre og smertestillende effekt er lidt længere tid om at komme. Den smertestillende effekt varer dog  3-4 timer længere. Når den også bruges en times tid før natten sover jeg 1-2 timer længere og drømmer mere.   Mit daglige brug af Lotion og andre CBD produkter tilpasser jeg dagens gøremål. Jeg starter altid dagen med Lotion. Hvis jeg er på arbejde har jeg piller med eller et halvt stykke CBD chokolade (svarer til ca 12 dråber 3% CBD olie – det tager smerter og udsætter min træthed) Hvis jeg er hjemme og uforstyrret kan bruge lotion i løbet af dagen gøres det – ellers tager jeg 4-5 dråber CBD olie (3%) og smerter kontrolleres. Om aftenen bruger jeg lotion på bryst/mave og traume fod. Så mit (Pinex+Ipren) forbrug er nede på 1-2 gange i døgnet i stedet for 4 og jeg tager intet, der påvirker min evne til egen forflytninger, hjerneaktivitet eller bilkørsel.

  Svar

Skriv din kommentar