Jan Og Mettes Kamp

Min mand har i mange år kæmpet med nervesmerter , grundet sclerose.

Han er kørestolsbruger og er derfor også ramt af spændningssmerter og en frossen skulder ,og ingen læger har kunne hjælpe ham med nogle former for smertelindring.

Jan er meget aktiv i kampen der omhandler cannabis , og er daglig bruger af denne fantastiske plante. Derfor har han udviklet en lotion som indeholder æteriske olier, vitaminer og Cannabis Sativa L. Jan afprøvede den på sig selv, og mærkede en stor lindring i hans smerter.

Derfor besluttede han at teste den på andre og flere patientgrupper. Efter flere test hos forskellige patientgrupper, som alle fik en markant forbedring i deres nervesmerter, muskel/led smerter, div hudproblemer og meget andet, besluttede jeg at starte en mindre produktion, hvor det er muligt for andre at få lindring med denne lotion.

Jeg har valgt at starte en produktion op i Spanien,

Bemærk: THC indhold under 0,2 % Alternative hilsner Mette

Oprettet d. under Jan Og Mettes Kamp


Kommentar(er) 4

 • Alfred Jørgensen
  Alfred Jørgensen

  Hvor kan jeg købe Jan 1 eller Jan 2 Pain locion

  Svar

 • Grethe Thomsen
  Grethe Thomsen

  Vil gerne modtage nyhedsbrev. Jeg er plaget af træthed og smerter omkring hofte og knæ

  Svar

  • Mette Clement
   Mette Clement http://www.takeachoice.com

   som kommentar til af Grethe Thomsen

   Hej Grethe Tak for din besked. Du finder tilmelding til vores nyhedsbreve nederst på siden i det grønne felt. Du er velkommen til at sende mig en mail, og beskrive dine smerter, og hvad du tænker du har brug for. Så vil jeg hjælpe dig videre. Jeg kan ikke sin mail adresse her, så jeg kan kun svare dig her. Min mail adresse er Mette@takeachoice.com

   Svar

 • Brian Wrobel
  Brian Wrobel

  Hej med jer. Jeg er blevet anbefalet jer, fra en ven og har prøvet at bestille, men kan ikke da jeg ingen ide har, om hvad jeg skal skrive under forsendelse. Håber I kan være behjælpelig? Mvh. Brian Wrobel

  Svar

Skriv din kommentar