Abonnements betingelser

Abonnementsbetingelser

Generelt

 

For at afgive en bestilling på abonnement på Takeachoice.com, skal du være fyldt 18 år. Er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre.

 

Vores abonnementsløsning er bygget til at kunden selv kan sammensætte og administrere sit abonnement.

 

Alle priserne på varerne er inklusiv moms og eksklusiv levering. Du vælger selv fragtmetode pris for fragt fremgår tydeligt på hjemmesiden ved bestillings. Priserne er dagspriser, og Takeachoice.com opdateres flere gange om ugen. Der tages forbehold for leveringssvigt, afgiftsændringer, udsolgte varer, force majeure og trykfejl. Det er muligt at se tidligere og nuværende abonnementer via login på hjemmesiden under "Din Konto" herefter "Mine Ordrer" og så klik så på "Mine Abonnementer". Alle aftaler indgås på dansk.

 

 

Med jævne mellemrum har vi udskiftninger i vores sortiment. Skulle en vare du abonnere på udgå af vores sortiment, vil du blive kontaktet med henblik på at ændre eller opsige dit abonnement.

 

 

 

Det er kun via hjemmesiden, at du kan bestille varer på abonnement. Hvis du evt. har forespørgsel på varer som ikke er på siden, er du meget velkommen til at kontakte os mht. om vi kan skaffe varen. Dit køb betales online på Takeachoice.com med betalingskort.

 

Leveringstiden er 1-3 hverdage. Levering sker via GLS Pakkeshop der kan dog vælges levering til dør til en højere pris. Priser fremgår når du vælger forsendelses type.

 

 

Ordrebekræftelse

Når du bestiller et abonnement vil du modtage en ordrebekræftelse via e-mail. Denne skal du kontrollere er i overensstemmelse med din bestilling. Oplever du fejl eller mangler ved din ordre bedes du kontakte mette@Takeachoice.com

 

 

 

Kvitteringer

Vi sender auto-generede mails herom. Når vi trækker pengene fra dit din konto; vil du som kvittering få tilsendt en mail der indeholder: Transaktionsnummer, varer og beløb.

 

 

Fortrydelsesret ved abonnement

 

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din første ordre

 

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives på mail til mette@takeachoice.com

I din meddelelse skal du gøre tydeligt opmærksom på at du ønsker at fortryde dit abonnement.

Du kan IKKE fortryde ved blot at nægte modtagelse af ordren uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

 

 

Afbestilling

Ønsker du at afbestille eller flytte en levering skal det ske senest kl. 9.00 dagen før leveringen. Ved at logge på din konto og springe næste levering over, eller stoppe abonnementet.

 

 

 

Bindingsperiode og opsigelse

Der er ingen bindingsperiode på vores abonnement løsning og du kan opsige det når du ønsker, ved at logge på din konto og stoppe dit abonnement.

 

Du kan altid tilgå din abonnementer via siden ”min konto”. Her kan du opsige, udskyde levering, ændre interval, sætte I bero og opsige.

 

 

 

Sådan handler du hos os

For at foretage et køb af abonnement på Takeachoice.com skal du igennem 5 trin.

1. Find den eller de varer du ønsker og klik på ”Abonner”

2. Indtast dine personlige oplysninger

3. Godkend vores abonnementsbetingelser

4. Tjek at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden og godkend købet

5. Gennemfør betalingen

 

Betaling

Når du bestiller varer via abonnement på Takeachoice.com betaler du online vha. betalingskort. Du kan betale online med følgende kreditkort: VISA/Dankort, MasterCard, Maestro, VISA electron. Kortholder vil blive trukket for den konkrete levering ved placering af ordren. Herefter er det ved hver levering efterfølgende.

 

Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har som udgangspunkt ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden. Data som du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL). Hverken takeachoice.com eller andre har mulighed for at læse dataene.

 

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne er sendt til dig. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end den gældende pris for dit abonnement. priserne fremgår af hjemmesiden takeachoice.com

 

 

 

Ændring af dine betalingsoplysninger

 

Du kan logge på Din Konto og opdatere dine kreditkort oplysninger.

 

 

 

Ændring af dit abonnement

 

Du kan altid gå ind via hjemmesiden takeachoice.com, logge ind og under “Mine abonnementer”  (Find det under Mine Ordrer) hvor du kan finder dine oplysninger og kan ændre dine abonnementer, så som:

 

Se hvornår din næste ordre sendes (de næste 10 datoer)

Springe datoer over

Sætte dit abonnement i bero (max 8 gange)

Stoppe dit abonnement

Opdatere dit kreditkort

 

 

Ændringer af betingelserne for vores abonnementet?

 

Ændringer af denne aftale som vil være til kundens fordel, herunder pris- og gebyrnedsættelse, kan af takeachoice.com foretages uden forudgående varsel herom. Ændringer af denne aftale til ugunst for kunden, herunder pris- og gebyrstigninger, meddeles med et varsel på minimum 8 dage som meldes ud til den tilmeldte e-mail adresse.

 

 

 

Dine personlige oplysninger

 

For at det er muligt at få et abonnement, er det nødvendigt at du lader dig registrere med følgende personlige oplysninger.

 

navn

adresse

telefonnummer

e-mailadresse

betalingskort

 

 

 

Takeachoice.com benytter sig af et tredjepartsprogram til at håndtere abonnementer i systemet. Dette program gemmer følgende oplysninger:

 

navn

adresse

telefonnummer

e-mailadresse

betalingskort (gemmes kun i Onpay som er vores betalings gateway)

 

Dine personoplysninger bruges kun til det formål, at kunne levere varen til dig samt at håndtere dit abonnement.

 

Oplysninger der er afgivet til takeachoice.com hverken videregives eller sælges og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

 

 

Leveringspriser

Alle priser er inklusiv moms. Pris for levering fremgår af hjemmesiden og kan ses før du bestiller.

 

 

 

Levering

 

Alle Abonnementer sendes afsted så hurtigt vi kan ekspedere dem i alle hverdage fra lageret.

 

Vi leverer til EU lande.

 

 

 

Abonnement som gave

 

Det kan du sagtens, du skal blot sikre dig at leveringsadressen er korrekt hvis det er en anden end din egen. BEMÆRK også at den første ordre afsendes umiddelbart efter bestilling (hvis bestilt henover weekend, så mandage). Derefter kan du selve bestemme leveringsdatoerne. Så det er vigtigt at du skriver til os på mette@Takeachoice.com hvis vi skal holde den først forsendelse til en specifik dato. Du skal også selv stoppe abonnement via vores selvbetjening når du ønsker, dette kan ikke sættes op i systemet desværre.

 

 

Misvedligehold

 

Misvedligeholder du din abonnementsaftale eller abonnementsbetingelserne er takeachoice.com berettiget til at ophæve dit abonnement uden varsel.